Roverlaget Fekjan har tradisjoner tilbake til 70-tallet, og laget er blant de største i landet med 22 medlemmer fra 16 til 25. Det er ikke slik at man bare kan "melde seg inn" her uten videre.  Tøffe opptaksprøver må til, før man kan få de ettertraktede, burgunder skulderklaffene på skjorta.

Flere av landets roverlag har tatt etter roverartikkel-guruene fra Holmen og gått til anskaffelse av eget lagsbanner (selv om Fekjanflagget fremdeles fremstår som et unikt og uimotståelig relikvie for enkelte, lett kleptomane medspeidere på sommerleir). Imidlertid bryter Fekjan stadig nytt land på artikkelfronten: denne gangen med eget vokssegl.

Mange som flytter fra Asker for å studere, velger å fortsette som medlemmer i denne eksklusive klubben - med frynsegoder som deltakelse på sommerleir med gruppa.

Fekjan-medlemmene er engasjerte - også i speideraktiviteter utenfor Fekjan og Holmen. Fekjan arrangerte landsleir for rovere fra hele landet i 2009, og er jevnlig instruktører på kurs både på krets-, regions- og landsplan.  Ikke minst er Fekjan uvurderlige som ledere i resten av arbeidet i Holmen:  De er faste hoved- eller hjelpeledere både for oppdagerne, stifinnerne og vandrerne.

Ved juletider er det høyt aktivitetsnivå med både hjemmeboende og hjemkomne studenter:  Juletur, nyttårstur, romjuls-LAN - og juletårnsbygging.